Sportovní oblečení - móda pro každou příležitost

Sportovní oblečení - móda pro každou příležitost

Svět preferuje pohodlí a funkčnost, dominantním trendem v módě se stává sportovní styl, kde tepláková souprava hraje hlavní roli celého outfitu a obecně se označuje jako "athleisure". Název vznikl spojením anglických slov "athletic" a "leisure", tedy sport a volný čas. Základem je kombinace ležérního až elegantního outfitu s prvky sportovního stylu. Výsledkem jsou neobvyklé, pohodlné a extrémně svěží outfity. Athleisure představuje sportovní a pohodlné kousky oblečení, které ztělesňují styl, pohodlí a funkčnost.

Rok 2024 přinese sportovní styl rozšířený pro všechny příležitosti, prostředí a prolomí hranice mezi fitness a módou. Důraz bude kladen na všestrannost, siluetu, zároveň oversized oblečení, které se vyznačuje pohodlím a stylem, trendy budou neonové odstíny, abstraktní vzory a zvířecí potisky.

Pokud chcete osvěžit svůj šatník a udržet si náskok před módní křivkou, zde jsou hlavní trendy roku 2024 založené na sportovním stylu.

OFFICE OBLEČENÍ

Sportovní oblečení plynule přechází do kancelářského prostředí a zajišťuje styl a pohodlí během dlouhých pracovních dnů. Poohlédněte se po vlastních joggerech, blůzkách ze strečových tkanin a teniskách s lesklým efektem, abyste vytvořili nejen profesionální, ale sportovní vzhled.

MAXIMÁLNÍ POHODLÍ NA CESTÁCH

Oversized oblečení je staronový trend, který si oblíbily všechny věkové kategorie. Oversized móda je nadčasová, pohodlná a velmi oblíbená. Obrovským plusem oversized módy je, že pokrývá místa, která vůbec nechcete zvýrazňovat, což nejvíce ocení ženy s postavou ve tvaru jablka. Při výběru oversized outfitu je třeba mít na paměti, že výrazné vzory dodají objem každé postavě. Nebojte se vystoupit z řady a stát se královnou oversized módy. Například taková oversized tepláková souprava v neutrálních nebo živých až neonových barvách Vám nabízí kombinaci neuvěřitelného stylu a pohodlí, ať už jste na cestách, doma, v kině... prostě kdekoliv.

NA NÁKUPY NEBO DO PRÁCE

Pokud by nějaké dva módní kousky měly tvořit sesterstvo, byly by to džíny a oversized trička. Tyto kousky a materiály spolu dokonale ladí a působí uvolněně a dokonce ležérně. Tuto kombinaci můžete zvolit pro běžné dny, ale i pro večerní příležitosti. Stačí si vybrat vhodné doplňky a pohrát si s barvami, materiály a siluetou obou kousků.

NA RANDE NEBO NA SKLENIČKU S PŘÁTELI

Proměňte oversized tričko v šaty! Zvýrazněte křivky tenkým páskem, přidejte kozačky na vysokém podpatku a hurá do kavárny, na rande nebo na drink s přáteli.

DOKONALÁ SILUETA V OVERALU

Overaly jsou oblíbeným sportovním trendem a budou v módě i v roce 2024. Nabízí funkčnost, pohodlí a dokonalou siluetu. Od lekcí jógy až po brunch, v kombinéze budete vypadat fantasticky. V kombinaci s vysokými ponožkami, teniskami, batohem, oversized mikinou a baseballovou čepicí budete vypadat jako hollywoodská hvězda odrážející nejnovější sportovní módu.

SPORTOVNÍ OBLEČENÍ NA VEČER DO MĚSTA

Zkombinujte výrazný crop top s legínami s vysokým pasem a kotníkovými botami pro trendy a pohodlný komplet. Nezapomeňte na výrazné doplňky.

SPORTOVNÍ ŠATY

Sportovní šaty vyrobené z pružných tkanin nabízejí dokonalou kombinaci pohodlí a stylu. Mohou být oblečeny s podpatky nebo pro svůj všestranný vzhled s teniskami.

FUNKČNÍ DOPLŇKY

Funkční doplňky budou hrát klíčovou roli při dotváření Vašeho sportovního vzhledu. Od praktických batohů, tašek až po ponožky je spojení módních doplňků s funkčností. Například takové čepice budou velmi žádané, protože dodají každému sportovnímu oblečení stylovou a sportovní atmosféru. Ať už se jedná o klasickou kšiltovku nebo trendy čepici, vyberte si takovou, která doplní Váš styl a zároveň Vás ochrání před sluncem.

NEONOVÉ BARVY

Nebojte se jít směle do fuchsiově růžové, elektricky modré a zářivě žluté. Zařaďte do svého sportovního šatníku neonové akcenty s legínami, sportovními podprsenkami a oversized tepláky.

ABSTRAKTNÍ VZORY A ZVÍŘECÍ POTISKY

Abstraktní vzory jsou klíčovým trendem ve sportovním oblečení, které se dokonale prolíná s volnočasovými až elegantními kousky. Tyto poutavé vzory dodají Vašim legínám, mikinám a bundám jedinečný nádech.

 

Prostřednictvím článku jsme chtěli poukázat na všestranné využití sportovního oblečení. Vyzkoušejte naše módní tipy, osvěžte svůj šatník a buďte trendy, buďte v pohodlí a nechte svou osobnost vyniknout s ohledem na nejnovější módu. Sportovní oblečení už dávno přesáhlo hranice tělocvičen a stalo se nedílnou součástí každodenní módy. Trend "athleisure" dokazuje, že móda a funkčnost mohou jít ruku v ruce, poskytujíc nekonečné možnosti pro vytváření stylových, ale zároveň pohodlných outfitů pro jakoukoli příležitost. V roce 2024, kdy hranice mezi fitness a módou se stále více bourají, nás čekají ještě více všestranné, odvážné a inovativní sportovní kousky. A právě tady přichází do hry naše značka TIMME, která je v čele této revoluce, tvořící oblečení, které kombinuje nejnovější trendy s nepřekonatelným komfortem a kvalitou. 

Připravte se na to, abyste svůj šatník přizpůsobili nejnovějším trendům a nebojte se experimentovat s různými siluetami, barvami a materiály, které naše značka TIMME nabízí. Ať už jste v kanceláři, na cestách nebo jen trávíte volný čas s přáteli, sportovní oblečení od TIMME Vám umožní vyjádřit Váš osobní styl a zároveň si užívat nevídaného pohodlí. Buďte odvážní, buďte inspirativní a především, buďte sami sebou v každém kroku a outfitu, díky kvalitě a stylu, který představuje TIMME.

RELATED ARTICLES