8 tipů na dárky pro vaši přítelkyni nebo manželku

8 tipů na dárky pro vaši přítelkyni nebo manželku

Vánoce už jsou za pár dní a tento čas je spojen s obdarováním našich nejbližších a milovaných … Určitě si pamatujete na období, kdy jste byli ještě dítě. Na napětí, s jakým jste odpočítávali dny do štědrovečerní večeře, po které následovalo rozbalovaní dárečku pod stromečkem. Byl to opravdu magický čas!

Také v dospělosti každého potěší, pokud si jeho partner dá záležet na maličkostech, které jsou projevem náklonnosti a lásky. Můžete polemizovat, že dar nemusí být jen hmotný, ale ženy jsou rozmarné, rády se líbí, jsou šťastné, pokud mají ve svém šatníku nový kousek, nebo pomůcku k vylepšeni jejich postavy a ženské krásy.

Páni, a nyní ruku na srdce, který z Vás rád dostává dárky? Jsou mezi Vámi i tací, kterým ještě větší radost udělá obdarování přítelkyň nebo manželek? Je jedno, pokud patříte do první, nebo druhé skupiny, nejdříve, než bude dárek rozbalený je potřeba se zamyslet nad tím, co své nejdražší vyberete.

Přinášíme Vám pár tipů, obzvlášť pokud je Vaše přítelkyně nebo manželka aktivní, moderní žena, která patří k fanouškům značky TIMME a sledujícím a podporovatelům Tímei Trajteľové, která nabízí ženám prémiovou značku volnočasové a sportovní módy.

Sportovní kolekce TIMME a dárkové balení

Značka TIMME se postará o Vaši spokojenost a nabízí Vám tyto produkty s dárkovým balením, tím Vám odpadá jakákoliv starost, stačí jen navštívit naši webovou stránku: www.timme.sk nebo www.timme.cz a vybrat si dárek.

Který z nich bude ten pravý?

1. TIMME oblečení

2. TIMME plavky

3. TIMME vysokorychlostní švihadla

4. TIMME sada posilovacích expandérů

5. TIMME set odporových gum

Nejste jistí, zda vyberete správně? Nedokážete se rozhodnout a zvolit si z našich tipů? Nevadí, je tu pro Vás a Vaši přítelkyni či manželku ještě jedna možnost, a tou je dárková poukázka TIMME.

Pokud se rozhodnete pro poukázku, Vaše nejdražší bude mít možnost hned začátkem příštího roku mimo produktů, které máme okamžitě skladem, zvolit si sama, co by ji potěšilo. A věřte, že bude z čeho vybírat. Na začátku roku 2022 bude uvedena do prodeje nová kolekce oblečení. A to nebude jediná novinka, kterou pro své zákazníky chystá značka TIMME! Máte se na co těšit... :)

RELATED ARTICLES