Exkluzivní kolekce "Monogram"

Exkluzivní kolekce "Monogram"

TIMME představuje novou exkluzivní řadu s názvem "Monogram" v podobě svého prvního sportovně-volnočasových push-up legín v antracitové barvě.

V průběhu celého roku 2022 jsme vyvíjeli náš nový nejpohodlnější bezešvý materiál technologií, při které pracujeme s logem přímo ve struktuře látky. Zde v TIMME jsme hrdí na naše nejnovější legíny a věříme, že si kolekci 'Monogram' zamilujete stejně jako my. Originální látka s logem značky TIMME potěší i toho nejnáročnějšího zákazníka!

DESIGNOVKA? Nejen to, Monogram přináší ženám pohodlí a funkčnost!
Díky speciálnímu prošívání na spodní části, které je vyztuženo měkkým silikonovým scrunchem, se legíny nadzvednou a opticky vytvarují celou zadní část. Extra měkký vyšší pas s žebrovaným vzorem se perfektně přizpůsobí postavě a pomáhá opticky zúžit postavu. Třešničkou na dortu je na tomto exkluzivním kousku poprvé v psané podobě použité logo TIMME v podobě minimalistické černé nášivky se sloganem série Exclusive – Luxury In Each Detail.

MATERIÁL
Oblíbený bezešvý úplet, na jehož vývoj a výrobu se značka TIMME primárně specializuje, je nyní ještě příjemnější. Lehký materiál účinně odvádí pot od těla a to dělá z legín funkční kousek, který vám poslouží při sportu a zároveň poskytne dokonalý komfort při celodenním nošení. Ikona značky TIMME je vetkaná přímo do struktury látky. Složení: 96% polyamid, 4% elastan

STRIH
Legíny mají středně vysoký pas, perfektně drží oblečení na těle a nikde netlačí. Jejich extra měkký a pružný pas se dokonale přizpůsobí postavě. Zapomeňte na neustálé stahování legín po každém dřepu, protože jakmile si legíny s monogramem obléknete, přilepí se k vám.

CERTIFIKÁT OEKO-TEX ®
Oeko-Tex® Standard 100 je jednou z nejznámějších značek na světě. Používá se na textilie testované na přítomnost škodlivých látek. Legíny Monogram, stejně jako všechny ostatní produkty v nabídce značky TIMME, mají certifikát Oeko-Tex ® . Certifikát zaručuje, že při výrobě nebyly použity žádné chemikálie.

  • Středně zvýšený pas s žebrovaným vzorem opticky zužuje střed těla
  • Jemný silikonový šmrnc na zadním švu opticky tvaruje zadek
  • Originální a exkluzivní vzor – ikona značky TIMME vetkaná přímo do struktury látky
  • Psané logo TIMME použité poprvé na 3D silikonové nášivce: „Timme Luxury In Each Detail“ 

Tímea Trajtelová, zakladatelka a vizionářka značky o kolekci Monogram:
„Když jsem v lednu 2022 přišla za naší návrhářkou Natálií Dufkovou, netušila jsem, zda bude můj nápad realizovatelný v bezešvých technologiích a zda jej budou naši výrobci schopni vyrobit. Velmi dlouho jsem přemýšlela, jak své výtvory technologicky posunout... V jakém stylu mohu vyrobit exkluzivnější řadu, která by byla identická s TIMME a zároveň snadno nositelná a dostupná běžným ženám? když mě napadl ten monogram.Pokusit se vyrobit monogramovou strukturu přímo v bezešvém úpletu pro mě byla velká výzva i s tím vším.Je to něco, co není úplně běžné a toto spojení můžete vidět jen u luxusních světových značek. Věřím, že naše legíny s monogramem, které jsou prvním produktem z kolekce Monogram, si naši zákazníci oblíbí nejen pro jejich exkluzivní a dobře kombinovatelný design, ale především pro jejich příjemný materiál. My v TIMME již víme, že se nám podařilo vyvinout náš nový nejpříjemnější bezešvý materiál pro kolekci Monogram.“

Jak vytvořit dokonalý outfit?
Kombinujte s Ribbed Zip Crop-top, Ribbed Sensual tílkem, SuperWoman Luxury tričkem nebo se sportovními topy a podprsenkami z kolekcí Skin and Bombshell.

Legíny pro volný čas a Monogram
Nebojte se nosit legíny Monogram na volný čas, třeba do města! Zkombinujte je s tričkem nebo jednoduchým body, navrch kožené bundy, crop topu nebo elegantního saka a budete se cítit stylově i v ten nejdelší den v práci.

Jak sedí velikosti push-up legín Monogram?
Všechny velikosti odpovídají obvyklým standardním velikostem, ale v TIMME poskytujeme také tabulky velikostí pro každý produkt. Velikost, výšku a váhu modelu najdete vždy na hlavní fotografii v popisu každého produktu.
Push-up legíny Monogram jsou pohodlné, maximálně elastické a přizpůsobivé.

Co dělat, když máte míry mezi dvěma velikostmi?
V případě, že vám legíny někdy sedí, např. velikost S, jindy M, můžete vyzkoušet push-up legíny Monogram "ve své menší velikosti". Díky vysoké elasticitě materiálu mají legíny tendenci se dobře přizpůsobit postavě a větší velikost by vám mohla být volnější.

RELATED ARTICLES