V hlavní roli oversized trička! Jak je nosit a s čím je kombinovat?

V hlavní roli oversized trička! Jak je nosit a s čím je kombinovat?

Nyní je v módě vše nadrozměrné! Oversized oblečení představuje staro-nový trend, který si oblíbili všechny věkové kategorie. Oversized móda je nadčasová, komfortní a velmi populární. Ať už jde o saka, teplákovky nebo trička, oversized střih výrazně převládá v šatníku světových celebrit i v tvorbě módních designérů. Nebojte se vykročit z řady, a staňte se i Vy královnou oversized módy. Poradíme Vám ty nejvíc trendy kombinace. 
 

Jaký je správný klíč ke kombinaci a nošení oversized trička?
Základem je hra s tvarem a proporcemi. Oversized tričko lze nastylovat k mnoha různým příležitostem. Pokud jde o oversized trička, možnosti jsou nekonečné. Pokud se odkloníte od přiléhavých střihů, oversized trička vám poskytnou prostor pro kombinování a stylování. Móda miluje kontrasty. Nejen barevné, ale také zajímavé spojení stylů a materiálů.

Je oversized móda pro každého?
Oversized styl je pro každého. No, někdy je lepší přizpůsobit "nadrozměrné" kousky tvaru postavy. Obrovským plusem oversized módy je, že zakryje místa, která vůbec nechcete zvýrazňovat, Co nejvíce ocení ženy s postavou ve tvaru jablka. Naopak mínusem je, že někdy postavu zbytečně "zvětšují", proto doporučujeme zvolit neutrální paletu barev, jako je bílá, béžová, světle modrá, tmavě modrá, černá, olivová, lososová nebo dokonce pastelově růžová a fialová. Při výběru oblečení je třeba mít na paměti, že výrazné vzory dodají objem každé postavě.

OVERSIZED TRIČKO A DŽÍNY

Pokud by nějaké dva módní kousky měly tvořit sesterstvo, byly by to džíny a oversized trička. Tyto kousky a materiály spolu dokonale ladí a působí uvolněně a dokonce ležérně. Tuto kombinaci můžete zvolit pro běžné dny, ale i pro večerní příležitosti. Stačí si vybrat vhodné doplňky a pohrát si s barvami, materiály a siluetou obou kousků.

TIP NA KONKRÉTNÍ OUTFIT
Zastrčte tmavé oversized tričko do úzkých džínů v tmavší barvě. Celý outfit můžete "rozbít" barevnější bundou nebo lodičkami v zajímavé barvě. 

  

OVERSIZED TRIČKO A LEGÍNY

Módní kombinace volných kousků se slim fit kousky je nejlepší způsob, jak vytvořit ladný a zároveň dramatický outfit. Náš další tip? Kombinace oversized trička a legín s vyšším pasem, do kterých tričko snadno zastrčíte a nastylujete. Takový outfit s vhodně zvolenými doplňky je ideální pro volnočasové nošení například do města, na procházku, na cesty, doma nebo do posilovny...

TIP NA KONKRÉTNÍ OUTFIT
Zastrčte bílé nebo černé oversized tričko do legín v černé, šedé nebo hnědé barvě. Celý outfit můžete doplnit kšiltovkou, džínovou bundou, volnějším bomberem nebo mikinou.

  

OVERSIZED TRIČKO A ŠORTKY

Móda 80. a 90. let patřila, a stále patří k největším módním trendům. Velkým trendem je právě kombinace cyklistických kraťasů a oversized trička. Tento outfit je ideální na rychlý nákup nebo na procházku. Podobný outfit v dřívější době předvedla dokonce i princezna Diana. Oversized tričko skvěle ladí s přiléhavějším oděvem ve spodní polovině, touto kombinací krásně vyvážíte celou ženskou siluetu. Velký potenciál však mají i jiné střihy šortek, jako jsou mini šortky. Chcete-li zachovat siluetu a opticky zeštíhlit pas, vybírejte kraťasy s užším vyšším pasem, do kterého můžete tričko zastrčit.

TIP NA KONKRÉTNÍ OUTFIT
Nejtypičtější kombinací, které jsme podlehli i my v TIMME,  je kombinace bílého oversized trička s černými kraťasy s vyšším pasem. Svůj outfit můžete doplnit vysokými ponožkami, teniskami, oversized mikinou nebo vestou, kšiltovkou a stylovým batohem! 

  

OVERSIZED TRIČKO A SUKNĚ

Klidně můžete volit i takovou kombinaci. Aby outfit se sukní vypadal co nejvíce šik, vyberte si takovou, která má vysoký pas. Zastrčte si tričko do sukně a budete trendy!

TIP NA KONKRÉTNÍ OUTFIT
Pokud zvolíte jednobarevnou sukni, nebojte se sáhnout po tričku s potiskem nebo s nějakým zajímavým vzorem. Naopak, pokud zvolíte vzorovanou sukni, držte se při zemi s výběrem trička a volte jednobarevné verze.  

  

OVERSIZED TRIČKO JAKO ŠATY

Proměňte oversized tričko v šaty! Zvýrazněte křivky tenkým páskem, přidejte kozačky na vysokém podpatku a hurá na nákupy nebo drink s přáteli.

RELATED ARTICLES